De rittenregistratie voor bedrijfswagens inzetten voor de juiste gegevens

Door gebruik te maken van de rittenregistratie voor nieuwe bedrijfswagens heb je de controle over alle wagens die bij jouw bedrijf in het bezit zijn. De rittenregistratie voor bedrijfswagens zal alles voor je bijhouden. Dat betekent dat je live op een kaart kunt kijken waar iedere auto zich bevindt, op welk tijdstip ze daar zijn aangekomen en hoeveel kilometers er van A naar B zijn afgelegd. Daarnaast kan je ook filteren op tijd, waardoor je kunt zien wat de informatie is op een bepaald tijdstip. Ook wordt er iedere dag, week, maand en jaar een overzicht gemaakt van alle gereden kilometers en verbruikte benzine. Je hebt zo in een duidelijk overzicht alle informatie van de wagens beschikbaar. Je kunt vanuit hier beslissingen maken met betrekking tot het bezuinigen op kosten en het inzetten van de wagens.

Belastingdienst

Omdat je ieder jaar aan de Belastingdienst verplicht bent om de rittenregistratie voor bedrijfswagens weet je dat het een must is om hier iets mee te doen. Nu ben je zelf of een van je medewerkers veel tijd en energie kwijt aan het bijhouden en bijwerken van alle informatie omtrent de ritten die er worden gereden in de wagens van het bedrijf, maar door de rittenregistratie voor bedrijfswagens aan te schaffen wordt alles voor je geautomatiseerd en heb je hier dus helemaal geen last meer van.

Geen zorgen

Laat alles voor je geregeld worden door de rittenregistratie voor bedrijfswagens en heb geen tijd meer nodig om zelf alles te gaan administreren, maar geniet van de luxe die je voor maar 4 euro per maand per wagen hoeft te betalen. Heb je meer wagens dan wordt de prijs per wagen ook weer goedkoper. Kijk naar alle mogelijkheden op de website die er voor jou beschikbaar zijn.